Hver dag kommer nye oppdrag på ulike forsendelser

MyTrans er en profesjonell transport system som ble skapt med tanke på folk som ønsker å sende gods, men også for transportører. Uansett om du driver en liten bedrift eller eier et stort firma innen transport kan du, takket være MyTrans hver dag finne nye kunder og redusere tomme kilometere. Du velger kun det som passer deg best.

 

MyTrans brukere legger ut oppdrag hver dag både på innlands og utenlands forsendelser.
Du kan søke gjennom annonsene og melde interesse. Vårt system skal ikke minst hjelpe deg med å finne nye kunder. Vi er en moderne plattform som integrerer hele transportsamfunnet og gir tilgang til transportoppdrag fra både bedrifter og private kunder.

Hvorfor samarbeide med oss?

MyTrans er en nettbasert plattform som sikrer bred tilgang til forsendelser i hele Europa og oppretter kontakt med potensielle kunder. Vår plattform tilrettelegger med å finne transportoppdrag ved å utnytte ledig kapasitet. Våre tjenester er opprettet slik at fraktselskaper kan redusere såkalte tomme kilometer.

Hvilke fordeler gir MyTrans ?

Takket være moderne løsninger har transportører mulighet til:-Søke blant flere oppdrag hver dag og finne nye kunder.
-Redusere «tomme kilometer» ved å hente en eller flere forsendelser på vei.
-Potensielle kunder kan sende alt fra dokumenter til store maskiner som kan fylle ledig kapasitet på bilen som hjelper til å redusere kostnader.

Hvordan kan jeg bli medlem av MyTrans samfunnet?

Klikk, følg instruksjoner og registrer deg. Har du spørsmål så kan du sende en beskjed til oss.
Klikk her for å registrere deg i MyTrans.  Registrer
Klikk her for å kontakte oss. Kontakt